Valg av tillitsvalgte våren 2021

Ønsker du å stille til valg som tillitsvalgt ved Studentrådet AD? I vår skal det velges to nye fakultetstillitsvalgte (FTV) som kan representere samtlige studenter ved fakultet for arkitektur og design, samt én ny instituttillitsvalgt (ITV) ved følgende institutter tilknyttet fakultetet: ID Gjøvik, ID Trondheim, IAP (Institutt for arkitektur og planlegging) og IAT (Institutt for arkitektur og teknologi). KiT (Kunstinstituttet i Trondheim) skal ha to nye instituttillitsvalgte.

Du kan stille som kandidat til valget mellom 12. – 25. april. Fristen for å stille utløper kl. 23:59 søndag 25. april. Valget åpner den 26. april, og holder åpent ut 29. april. Meld ditt kandidatur her.

Stillingsbeskrivelse for verv som fakultetstillitsvalgt (FTV) finner du her

Stillingsbeskrivelse for verv som instituttillitsvalgt (ITV) finner du her